duminică, 25 martie 2012

Chiftelute gratinate

Ingredinete:

Carne de pui tocata
o legatura de marar
1 lingura de seminte de in
2 linguri de parmezan

2 cartofi 
2 morcovi
3-4 ciuperci

2 oua
Smantanta
Cascaval ras

sare si piper

Preparare:
Reteta am gasit-o aici.
Carnea de pui impreuna cu mararul tocat marunt, semintele de in si parmezanul se amesteca bine. Se adauga sare si piper. Apoi se formeaza chiftelutele.
Separat se pun la fiert cartofii si morcovii, in apa cu sare.
Intr-o tava se aseaza chiftelutele iar printre ele se pun cartofii si morcovii fierti si ciupercutele crude taiate feliute.
Deasupra de toarna "sosul" facut din cele 2 oua si smantana. Pe deasupra se pune cascaval ras din belsug.
Se lasa la cuptor cam jumatate de ora. 



3 comentarii:

  1. cat de bine arata! si ce pofta mi s-a facut :)

    RăspundețiȘtergere
  2. cristi .........nu am stiut ce mananc , atat a fost de bun
    in viata mea nu am mancat asa sofisticat .


    te iubi mult toata echipa .

    RăspundețiȘtergere